Regus otvorio prvi centar

Bez autora
Feb 17 2011

Kompanija Regus saopštila je juče da je u zgradi GTC 19. avenija na Novom Beogradu otvorila prvi centar u Srbiji. Reč je o kompaniji koja se bavi obezbeđivanjem poslovnog prostora za firme. Glavni razlozi su što je Srbija postala 86. članica mreže te kompanije, privredni rast iznad očekivanja, podnošenje zahteva za sticanje statusa zemlje kandidata za članstvo u Evropsku uniju, kao i posvećenost vlade na privlačenju stranih investitora. Prema njegovim rečima, to podiže poslovni optimizam u Srbiji. Kompanije su spremne da u Srbiji osnuju ili prošire prisustvo što povećava potražnju za našim rešenjima za radni prostor. U svom centru u Beogradu Regus raspolaže sa 30 opremljenih kancelarija i prostorijama za sastanke i video konferencije. U Regusu tvrde da su najveća kompanija na svetu koja se bavi obezbeđivanjem poslovnog prostora za firme, a klijenti su im, između ostalih, Gugl, GlaksoSmitKlajn i Nokia.

Regus otvorio prvi centarKompanija Regus saopštila je juče da je u zgradi GTC 19. avenija na Novom Beogradu otvorila prvi centar u Srbiji.

Reč je o kompaniji koja se bavi obezbeđivanjem poslovnog prostora za firme.

Generalni direktor Regusa Mark Dikson izjavio je da su glavni razlozi što je Srbija postala 86. članica mreže te kompanije, privredni rast iznad očekivanja, podnošenje zahteva za sticanje statusa zemlje kandidata za članstvo u Evropsku uniju, kao i posvećenost vlade na privlačenju stranih investitora. Prema njegovim rečima, to podiže poslovni optimizam u Srbiji.

„Kompanije su spremne da u Srbiji osnuju ili prošire prisustvo što povećava potražnju za našim rešenjima za radni prostor“, rekao je Dikson. U svom centru u Beogradu Regus raspolaže sa 30 opremljenih kancelarija i prostorijama za sastanke i video konferencije. U Regusu tvrde da su najveća kompanija na svetu koja se bavi obezbeđivanjem poslovnog prostora za firme, a klijenti su im, između ostalih, Gugl, GlaksoSmitKlajn i Nokia.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik